Първоначално публикувано от dobromirski
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Биелен лагер ?
Collapse
X
-
Благодаря на всички, които помагате.
Оказа се , че нямам пробка. Картера отдолу е заваряван и не са сметнали, че е нужно да има пробка
. Както и да е , източих маслото през малкото картерче , като оспях да си напълня и ръкавите. Горните биелни лагери бяха с птна, долните бяха тъмно сиви, но без петна. Средният основен лагер, също беше кат далматинец. Другите основни, бяха като нови. Както и да е , смених ги всичките. Не ми остана време да туря генерацията, така, че ще се пали утре (и без туй нямам масло и филтър).
Утре ще се разбере какви съм ги свършил.Last edited by dobromirski; d.m.y г., 18:29.
Comment
-
Бравос - ако напипаш още някой дето има селе за харизване - насреща съм....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе то не е точно харизване, че отремонтирах една блъсната 166-ца (бях я пуснал за продажба във форума, но нямаше интерес) и ми платиха ( за труда и частите ) със 147-цата, с която сега ще си троша главата, докато я направя перфектна (цялата е с забележки външно, а се оказа и вътрешно,има проблем и със скоростите) . Както и да е . Ще свалям и капака на клапаните да видя на какво приличат разпределителните валове, но това утре, че днес тук вали.
Last edited by dobromirski; d.m.y г., 18:31.
Comment
-
Мда, гледам че и ти добре се грижиш да ти е запълнено времето постоянно...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Такааа, днес след работа налях олиото и запалих двигателят и.....същата работа. Единствено стана малко по тих (но това може да е и от новото масло). Отгоре валовете са като нови. Явно е нещо друго , но за сега се предавам.
. Ето снимки на лагерите които смъкнах ( по средата са основните , на които видимо им няма нищо.) Днес след ремонт на рейката имаше подмяна на кормилни накрайни и кормилни щанги, както и втулки на задният мост ( бах ти цените) и регулаж преден и заден мост. От утре ще се позанимая с ламарините че прилича на варел отвън
. Искаше ми се да я спретна за събора , но май няма да стане, че съм решил да и сменям цвета - ще я правя цвят хладилник ( бяла перла)
Comment
-
Аххх, бях забравил за темата. Та след като смених биелните и основните лагери и отворих капака на валовете отгоре ( а те изглеждаха , като от магазина) абсолютно нищо не се промени
Въпросното цъкане си остана все същото. Все едно е искра от високо напрежение , но е много по-сино и не се чува отгоре, а от към генерацията. В крайна сметка може и повдигач да се окаже знам ли . За сега ще седи така, докато не пребоядисам колата, но нещо не ми остава време за нея, така , че май още около месец ще седи кат голям камИк в гаража
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТака, както го обясняваш, въобще не ми прилича на биелни лагери.
...
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеАххх, бях забравил за темата. Та след като смених биелните и основните лагери и отворих капака на валовете отгоре ( а те изглеждаха , като от магазина) абсолютно нищо не се промени
Въпросното цъкане си остана все същото. Все едно е искра от високо напрежение , но е много по-сино и не се чува отгоре, а от към генерацията. В крайна сметка може и повдигач да се окаже знам ли . За сега ще седи така, докато не пребоядисам колата, но нещо не ми остава време за нея, така , че май още около месец ще седи кат голям камИк в гаража
При мен имам и едно хъркане на мотора докато работи на празен ход. И не мога да разбера от къде идва този звук. Някъде от към страната на ангренажа, но не мога да го разбера къде точно. Повечето ТС-и така хъркат и тва не мога да го разбера. Или водната помпа или нещо друго дето не мога да го хвана без да разглобя...Last edited by oem; d.m.y г., 10:06.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеАххх, бях забравил за темата. Та след като смених биелните и основните лагери и отворих капака на валовете отгоре ( а те изглеждаха , като от магазина) абсолютно нищо не се промени
Въпросното цъкане си остана все същото. Все едно е искра от високо напрежение , но е много по-сино и не се чува отгоре, а от към генерацията. В крайна сметка може и повдигач да се окаже знам ли . За сега ще седи така, докато не пребоядисам колата, но нещо не ми остава време за нея, така , че май още около месец ще седи кат голям камИк в гаражаsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Ти като сменя лагерите буталните болтове гледа ли ги да нямат луфт?
Щото при мен цъканто като часовник както се появява така и изчезва и не е свързано с някакъв диапазон в обороти. Цъка си и на празен ход. Влияе се само от температурата на мотора. Като загрее много тогава се появява това цъкане или пък като е студен. Понякога и на загрял мотор не се чува, друг път се чува и ако цъка цъка и в целия диапазон на обороти ако млъкне не се чува в никой диапазон.
При теб да не се окаже, че някой бутален болт ти хлопа? Щом само в някои обороти го прави...
Аз си поръчах повдигачи и ги чакам да дойдат и като ги сменя ще видим дали ще изчезне цъкането. Сменям ги понеже не само цъка, а както бях писал че имам и повдигач дето направо си чука сутрин на студено.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Като чета какво си писал , все едно пишеш вместо мен
Биелите ги размандахерцах, но нямаха никакви луфтове в буталният болт. Проверено ! И за мен е необяснимо , как един път цъка, друг път не. Не ми оставя време да се занимавам с таратайката , но онзи ден на Dextar алфата извади същият звук, а той каза 100 % от генерацията. Пукали се заварките между самите тръби и фланеца , който се завива към главата. Стетоскопа и той на там ме праща ( при мен е 4-ти цилиндър). Вече ми писна да я свалям и тоз път ще действам грубо - ще обиколя тръбите с СО-то външно към фланеца па да видим
Comment
-
Е, хубаво ама при мен зварките са си добре и не изпуска. И при мен е от към четвърти. То при всички е така. Колкото и алфетки да съм слушал всичките от към четвърти цъкат. Ма не мисля, че е от тръбите. Вадил съм ги моите и съм ги гледал. При мен има пукната заврка на първи. Даже се вижда нагар по външната стена на тръбата и фланеца където е изпускало.
При мен от същото място със стетоскопа чувам когато ми се разтрака повдигача сутрин. Поръчал съм си нови повдигачи от англия, чакам ги да дойдат и като ги сменя, ще кажа дали е изчезнало и това цъкане.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Comment